Van Dajk: Ne mogu sam da zaustavim Mesija

Najskuplji defanzivac u istoriji fudbala Virdžil van Dajk izjavio je da on sam neće moći da zaustavi Lionela Mesija u polufinalu Lige šampiona.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2019.

15:02

Van Dajk: Ne mogu sam da zaustavim Mesija
Foto: Getty Images

U finalu pre finala Liverpul će se sastati sa Barselonom, pa ćemo u direktnom duelu videti verovatno najboljeg defanzivca i najboljeg napadača sveta.

"Ne znam kako ću da zaustavim Mesija, ali videću... Moraćemo to da uradimo zajedno kao tim, nikada ne sme da ostane jedan igrač na njemu. Biće teško sačuvati ga", rekao je Van Dajk za "Viasport".

On je dodao da je zadovoljan kako je Liverpul odradio posao protiv Porta sa dve pobede 2:0 i 4:1 u Portugaliji.

"Sada su pred nama dva velika meča. Srećni smo što smo ponovo u polufinalu, to je sve što mogu da kažem", navodi sjajni štoper.

Prvi meč polufinala Lige šampiona igra se 1. maja na Nou Kampu, dok je revanš šest dana kasnije na Enfildu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

12 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: