Gomeš: Želja i mentalitet; Zdjelar: Mi se pitamo o finalu

Fudbaleri Partizana Rikardo Gomeš i Saša Zdjelar istakli su važnost pobede nad Radničkim.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.04.2019.

13:25

Gomeš: Želja i mentalitet; Zdjelar: Mi se pitamo o finalu

Crno-beli su prvi put savladali Nišlije ove sezone, minimalnim rezultatom u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Jedini gol u Humskoj postigao je upravo Gomeš, krajem prvog poluvremena.

"Bila je to jedna dobra i teška utakmica. Radnički ima dobar tim, agresivan, ali mi smo zaista odradili dobro posao i zaslužili pobedu. Za tri dana se ponovo srećemo sa njima u ligi, gde ćemo pokušati da odigramo na ovom nivou, jer ako budemo igrali sa ovom željom i mentalitetom bliži smo pobedi. Znači nam što ćemo imati dovoljno vremena i da se uigramo do revanša sredinom maja, ali u međuvremenu imamo težak raspored i mnogo utakmica, tako da o njemu sada konkretno i ne razmišljamo. Znamo samo da će biti to još jedna teška utakmica baš kao ova danas, ali da ćemo dati sve od sebe da budemo u finalu. Što se tiče bola koji sam osetio, ništa posebno, prolazi za dva, tri dana", rekao je Gomeš za klupski sajt.

Saša Zdjelar nije želeo da komentariše izjavu trenera Radničkog Nenada Lalatovića da će Partizanu biti mnogo teže u Nišu zbog lošijeg stanja terena od onog u Humskoj.

"Igrali smo jednu tvrdu utakmicu kakvu smo i očekivali. Znali smo tačno kako će Radnički igrati i šta će pokušati da urade i to smo zaustavili. Kao što kažete, imali smo još prilika za gol, ali i ovo je dobar rezultat za nas, jer je nama pobeda najvažnija. Ne znam šta su rekli, niti se tome okrećem, znam da se mi pitamo ko će ići u finale i da ćemo dati sve od sebe da i tamo dođemo do nova tri boda",
zaključio je Zdjelar

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: