PAO uložio žalbu na suđenje u Madridu

Košarkaški klub Panatinaikos uložio je žalbu Evroligi na suđenje tokom prve utakmice plej-ofa protiv Real Madrida.

Izvor: LN

Četvrtak, 18.04.2019.

12:54

PAO uložio žalbu na suđenje u Madridu
EPA-EFE/JAVIER LIZON

Real je u Madridu pobedio PAO posle velikog preokreta rezultatom 75:72.

Grci su se prvo javno izjasnili oko nezadovoljstva, a svoje mišljenje su tada dali trener ekipe Rik Pitino i vlasnik Dimitris Janakopulos.

Dan nakon utakmice PAO je uložio i zvaničnu, pisanu žalbu čelnicima Evrolige, u kojoj se požalio zbog nekoliko odluka sudija koje su otišle u korist Reala. Kao jedan od razloga Atinjani su naveli samo dva bacanja koja su izveli tokom celog drugog poluvremena u "WiZink" centru.

Mali broj penala samo jedan od povoda za žalbu gostiju, koji su bili generalno nezadovoljni suđenjem Borisa Rižika, Sretena Radovića i Mehdija Difale.

Pitino je posle meča rekao da nije zadovoljan zbog dosta toga.

"Mogli smo da pobedimo... Trebalo je da pobedimo, ali nismo. Nisam srećan zbog dosta toga. Izgovori su znak slabosti, tako da ih nećemo koristiti. Pali smo 'u bunar' previše puta. Rukama su igrali odbranu nad Kitom (Lengfordom) prilikom svakog pik-en-rola, ali faulova nije bilo. To je sve deo igre", kazao je Pitino.

Drugi meč serije igra se takođe u Madridu, u petak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: