Irving dominirao protiv Indijane i odličnog Bogdanovića

Košarkaši Boston Seltiksa napravili su veliki preokret i došli do druge pobede u seriji plej-ofa Istoka protiv Indijane.

Izvor: LN

Četvrtak, 18.04.2019.

08:07

Irving dominirao protiv Indijane i odličnog Bogdanovića
AP Photo/Charles Krupa

Seltiksi su savladali Pejserse na svom parketu i poveli sa 2-0 u seriji rezultatom 99:91.

Pobedi Seltiksa prethodio je veliki preokret u četvrtoj četvrtini, gde su nadoknadili 12 poena minusa i na kraju došli do pobede maltene dvocifrenom razlikom.

Gosti iz Indijane su napravili najveću prednost tokom treće četvrtine, a početkom četvrte bilo je +12. Od tog trenutka razlika Pejsersa je krenula da se "topi", a publika u TD Gardenu je stala na noge.

Indijana je uspela da dođe do novog vođstva i povede 91:89, ali je od tog trenutka usledila serija domaćina od 10:0, od čega izabranici Nejta Mekmilana nisu uspeli da se oporave.

Boston je do pobede predvodio neverovatni Kajri Irving sa 37 poena (15/26), šest skokova i sedam asistencija. Džejson Tejtum je bio takođe odličan sa 26 poena, dok je Gordon Hejvard ubacio 13.

Kod poraženih istakao se hrvatski igrač Bojan Bogdanović sa 23 poena i osam skokova. Tadijus Jang je imao 15, a Tajrik Evans i Deren Kolison po 13 poena.

Serija se sada seli u Indijanu, gde će se odigrati dva naredna meča od kojih je prvi na programu 20. aprila od 4.30 posle ponoći.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: