Repeša: Da uzmem pištolj i ubijem se?

Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša izvinio se funkcionerima Crvene zvezde i rekao da više od toga ništa ne može da uradi.

Izvor: LN

Sreda, 17.04.2019.

22:34

Repeša: Da uzmem pištolj i ubijem se?
Foto: ABA liga/Buduænost VOLI

Crvena zvezda je u Podgorici izgubila od Budućnosti sa 80:72 u trećoj utakmici finalne serije ABA lige, pa je tako crnogorski tim smanjio zaostatak na 2-1.

Repeša je čestitao svojim igračima i istakao mnogo bolju igru u drugom poluvremenu.

"Čestitao bih momcima na istrajnosti da se dođe do pobede, pošto to nikako nije bilo lako posle pet uzastopnih poraza ove godine. Prvo poluvreme je bili s previše emocija i dosta nesporazuma. Pravili smo dosta grešaka, uz fantastičan šut Zvezde s druge strane, koji objektivno teško da može da potraje svih 40 minuta. Ipak, mislim da je dobra odbrana u drugom delu donela pobedu, a tu pre svega mislim na 'svičing'", rekao je Repeša novinarima posle utakmice.

Centar njegove ekipe Goga Bitadze je u prvom poluvremenu napravio jedan izuzetno nesmotren potez.

"Imali smo dobar rezultat posle prvog poluvremena s obzirom na okolnosti i njihov šut. Naglašena emocija se mogla videti kada je (Goga) Bitadze napravio nesportsku, a potom i tehnička",
rekao je on.

Repeša je kazao da su mnoge utakmice njegove ekipe bila slične, ali da je večerras "bila neka druga priča".

"Druga priača je jer smo 40 minuta išli napred, korak po korak gradili pobedu. Teško da ovakvi mečevi mogu da se reše u prvih pet minuta. Atmosfera je bila dodatni podstrek da se probude emocije više nego što treba... Ono što su oni pogodili u prvom nije bilo objektivno, a da nisu mislim da bi bio egal, ali tako je kako je", rekao je Repeša.

Na pitanje o atmosferi u hali "Morača" i komentara da je u Beogradu bio "pokušaj linča", Repeša je rekao da večerašnja atmosfera nije bila ni blizu one iz hale "Aleksandar Nikolić".

On se izvinio funkcionerima crveno-belih, koji su u jednom trenutku bili napadnuti od strane navijača njegove ekipe.

"Nije bila ni blizu onoga u Beogradu, ali kažem ako je neko uvređen, povređen, ja se izvinjavam. To je ono što mogu da uradim u ovom trenutku. Ne znam šta da radim, da uzmem pištolj i ubijem se, ili pobegnem od svih vas", kazao je on.

Četvrta utakmica između Budućnosti i Crvene zvezde igraće se u petak od 19.00.

"Sada više nema nepoznanica, neke situacije, kao sa tri spoljnja igrača i (Mohamedom) Fajeom na petici, moramo bolje da prepoznajemo i kažnjavamo... Ali svi se poznajemo, da li će neko iskočiti, kao (Kej-Si) Rivers u prvom delu, videćemo", rekao je Repeša.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: