Partizan na krilima Gomeša do pobede nad Radničkim!

Fudbaleri Partizana pobedili su Radnički iz Niša sa 1:0, u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Izvor: PT

Sreda, 17.04.2019.

17:40

Partizan na krilima Gomeša do pobede nad Radničkim!
Foto: Starsport

Izabranici Sava Miloševića slavili su pogotkom Rikard Gomeša, koji je mrežu Nišlija zatresao u 29. minutu.

Crno-beli uspeli su da obezbede prednost pred revanš utakmicu, koja je na programu 15. maja na "Čairu".

Obe ekipe otvorile su utakmicu prilično oprezno, a igralo se uglavnom na polovini Radničkog, koji je čekao kontranapade.

Prvu priliku crno-beli imali su u petom minutu, kada je Miletić šutirao glavom, a Ristić dobrom odbranom sprečio Partizan da dođe do prednosti.

Sve do 29. minuta nismo gledali preterano zanimljiv fudbal. Ekipa trenera Miloševića imala je inicijativu, koju je uspela da materijalizuje sredinom poluvremena.

Pantić je poslao dobru loptu u kazneni prostor, Crnomarković loše je reagovao, lopta je došla do Gomeša, kojem nije bilo teško da savlada Ristića.

Tokom drugog perioda igre nijednom se nije dovodilo pitanje pobednika. Crno-beli kontrolisali su ritam meča, Radnički nije stvarao mnogo šansi i poraz je bio neminovan.

Partizan je imao nekoliko polušansi u nastavku i iz njih nisu uspeli da savladaju Ristića. Na kraju Partizan zasluženo dolazi do pobede i prednosti pred revanš utakmicu u Nišu. Do kraja poluvremena nije bilo prilika i Partizan je na petnaestominutnu pauzu otišao sa golom prednosti (1:0).

Tokom drugog perioda igre nijednom se nije dovodilo pitanje pobednika. Crno-beli kontrolisali su ritam meča, Radnički nije stvarao mnogo šansi i poraz je bio neminovan.

Partizan je imao nekoliko polušansi u nastavku i iz njih nisu uspeli da savladaju Ristića. Na kraju Partizan zasluženo dolazi do pobede i prednosti pred revanš utakmicu u Nišu.

Meč pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

78 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: