Partizan za pobedu nad Nišlijama posle godinu dana

Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Niša od 18 časova u Humskoj igraju prvi susret polufinala Kupa Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 17.04.2019.

15:45

Partizan za pobedu nad Nišlijama posle godinu dana
Foto: Starsport

Partizan je napravio lepu uvertiru za ovaj meč ubedljivom pobedom nad Čukaričkim (3:0), dok je Radnički istim rezultatom izgubio od Crvene zvezde.

Fudbaleri iz Niša imaju dosta razloga za optimizam s obzirom na činjenicu da su ove sezone neporaženi u duelu sa ekipom iz Humske.

Jesenas je u Nišu bilo nerešeno (2:2), da bi nedavno Nišlije kao gosti slavile pobedu od 1:0.

Partizan će tako pokušati da zabeleži pobedu nad Radničkim posle nepunih godinu dana. To im je uspelo 26. aprila 2018. u susretu 33. kola kada su pobedili rezultatom 3:1.

Trener Savo Milošević je upozorio da se ovog puta ništa ne reševa u jednoj utakmici.

"Ovo je dvomeč. Verovatno se neće sve rešiti u Beogradu. Ona ekipa koja bude pokazala više strpljena, želje i volje imaće i veće šanse da se raduje. Očekujem Radnički u istom obliku kao i dosad. To je tim koji ima odlike svog trenera, u smislu energije i agresije. Naš zadatak je da izbegenemo stihiju i jurnjavu na terenu. Bilo koja pobeda je dobar rezultat pred revanš“, poručio je trener Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: