Divac, Peđa i Beli dočekali Voltona: "Odbrana osvaja titule" FOTO/VIDEO

Luk Volton je predstavljen u Sakramentu kao novi trener Kingsa, pošto je u ponedeljak postigao dogovor sa generalnim menadžerom Vladom Divcem.

Izvor: SV

Utorak, 16.04.2019.

11:36

Divac, Peđa i Beli dočekali Voltona:
screenshot

On stiže u prestonicu Kalifornije iz Los Anđeles Lejkersa, u kojima je proveo tri sezone.

Divac i Volton su bili saigrači u Lejkersima u sezoni 2004/05.

"Već postoji uzajamno poverenje, za to bi trebalo da prođu godine da nemamo zajedničku istoriju. Veoma sam uzbuđen zbog mogućnosti da radim sa njim i sa njegovom ekipom", istakao je Volton.

Iako su Kingsi u prošloj sezoni završili u najboljih deset ekipa po ofanzivnom učinku i u Top 5 po brzini napada, našli su se u najgorih deset po kvalitetu odbrane.

"Odbrana osvaja titule. Ja volim napad i kako lepo može biti kada imate pet igrača koji dele loptu, ali odbrana odlučuje. Stavićemo veliki fokus na odbranu i naši momci će biti izazvani da to urade. Sve je stvar kreiranja navika. Pobeđivanje brine o sebi kada imate prave navike, prave ljude i kada igrate na pravi način",
istakao je Volton.
View this post on Instagram

Royalty, royalty, royalty.

A post shared by Sacramento Kings (@sacramentokings) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: