Lajović pobedom započeo Monte Karlo

Srpski teniser Dušan Lajović prošao je u drugo kolo Mastersa u Monte Karlu pobedom nad Tunišaninom Malekom Džazirijem u dva seta.

Izvor: LN

Ponedeljak, 15.04.2019.

12:42

Lajović pobedom započeo Monte Karlo
EPA-EFE/RHONA WISE

Lajović je za jedan čas i 28 minuta igre došao do pobede bez većih problema – 6:4, 6:4.

Srpski teniser, trenutno 48. na planeti, u drugom kolu najverovatnije će igrati protiv Belgijanca Davida Gofana, koji za protivnika ima Argentinca Gvida Andreocija.

Posle propuštene po jedne brejk lopte u prva dva gema meča oba tenisera su bila sigurna pri servisu. Momenat odluke desio se u devetom gemu, kada je Lajović posle zaostajanja od 30:0 osvojio četiri poena zaredom i došao do brejka.

Zatim je spasao tri brejk prilike protivnika u narednom gemu i poveo sa 1-0.

U drugom setu viđen je sličan scenario kao u prvom. Posle par propuštenih šansi na obe strane, Dušan je opet u devetom gemu osvojio četiri uzastopna poena na riternu i došao do brejka.

Ovoga puta je bio sigurniji na servisu i došao do bitne pobede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: