Briljantna partija Stefa Karija na startu plej-ofa za pobedu Voriorsa VIDEO

Košarkaši Golden Stejta su pohod ka odbrani titule šampiona NBA lige počeli pobedom u prvom meču serije plej-ofa protiv LA Klipersa.

Izvor: SV

Nedelja, 14.04.2019.

08:51

Briljantna partija Stefa Karija na startu plej-ofa za pobedu Voriorsa VIDEO
Tanjug/AP Photo/Ben Margot

Voriorsi su slavili rezultatom 121:104, u utakmici koja je praktično rešena posle prve dve deonice, jer se na veliki odmor otišlo sa +13 za ekipu trenera Stiva Kera.

Briljantnu partiju je pružio Stef Kari, ubacio je 38 poena, pokupio 15 skokova i podelio sedam asistencija, uz šut iz igre 11 od 16, od toga 8 od 12 za tri poena.

Pratio ga je Kevin Durent sa 23 poena, dok je Drejmont Grin upisao 17 poena i po sedam skokova i asistencija.

Na drugoj strani je najefikasniji bio Montrenzl Herel sa 26 poena, Lu Vilijams je ubacio 25, a Šai Gildžus-Aleksander je dodao 18. Podsetimo, ranije su Bruklin Netsi savladali Filadelfiju na startu serije, San Antonio je bio bolji od Denvera, dok je Orlando iznenađujuće savladao ekipu Toronta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: