Peruničić: Ovo nije prvi put, opet gluposti, opet nezrelost

Selektor rukometaša Srbije Nenad Peruničić je rekao da žali što njegovi izabranici nisu pobedili Hrvatsku u Beogradu.

Izvor: SV

Četvrtak, 11.04.2019.

20:01

Peruničić: Ovo nije prvi put, opet gluposti, opet nezrelost
FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL/ bg

“Orlovi“ su imali prednost u pojedinim delovima meča kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je na kraju duel završen nerešenim rezutatom – 28:28.

“Žalim. Mislim da smo bili bolji. Opet nezrelost, opet glupost mladih igrača, opet neispoštovana akcija, jer je tačno rečeno kome ide pas“, rekao je Peruničić.

On je istakao da kada postoji želja za dokazivanjem, onda trpi rezultat.

“Ovo nije prvi put da se dešava. Oni moraju da budu mirni u glavi, da razumeju šta znači odgovornost. Gradili su rezultat celu utakmicu, mnogo je energije potrošeno... Bili smo stegnuti i nikako nismo mogli da se opustimo. Moramo da malo više verujemo u neke stvari“, naveo je Peruničić.

Selektor je čestitao reprezentaciji Hrvatske.

“Bilo je jako teško igrati protiv ekipe koja ima jasan sistem i koja je dugo zajedno. Imali smo tehničke greške... To je neuigranost. Krivo mi je... Zahvalio bih se divnim ljudima koji su danas došli da nas podrže. Čestitam i mojim momcima, pokazali su veliko srce, ali protiv ovakvih protivnika to nije dovoljno“, zaključio je Peruničić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: