Počela rekonstrukcija "Rajka Mitića" VIDEO

Na zapadnoj tribini stadiona "Rajko Mitić“ počeli su novi radovi za koje su sredstva obezbeđena iz fondova UEFA.

Izvor: PT

Sreda, 10.04.2019.

18:20

Počela rekonstrukcija
Foto: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije aplicirao je za fondove Evropske fudbalske unije predviđene za infrastrukturne radove i dobio je sredstva, pre svega zahvaljujući zalaganju Zorana Lakovića.

"Aktuelnim projektom je predviđena rekonstrukcija zapadne tribine koja podrazumeva još komfornija mesta u VIP delu zapadne tribine, rekonstrukciju toaleta i promenoara, kao i dodatno sređivanje tribine.

Niz unapređenja najvećeg sportskog objekta u zemlji nastavljen je i ojačanjem zemljišta iza severne tribine koje je u toku, ali i početkom izgradnje najsavremenijeg mediko bloka koji će biti od velike pomoći prilikom pripreme i oporavka igrača.

Podsetimo, ovo je samo nastavak unapređenja uslova u kojima će zvezdaši ubuduće gledati utakmce, a prethodno su obavljeni brojni radovi poput izgradnje ograde oko stadiona, postavljanja novih kapija, uređenje parkinga i lože na zapadnoj tribini
", piše na zvaničnom sajtu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: