Srbija dobila profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu – Cimeša nesalomiv!

U švajcarskom gradu Lozani, pod pokroviteljtsvom organizacije „Borbom protiv nasilja“, održana je prva revija "Fight Against Violence“ (FAV).

Izvor: B92

Utorak, 09.04.2019.

15:35

Srbija dobila profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu – Cimeša nesalomiv!
Foto: Promo

Osamnaestogodišnji borac iz Srbije Dragan Cimeša u glavnoj borbi za prestižnu IPCC evropsku titulu (International Professional Combat Council) osvojio je pojas profesionalnog prvaka Evrope u kik-boksu.

Draganu je u glavnoj borbi večeri protivnik bio daleko iskusniji Mikaele Leoncio iz Italije, koji je u 50 borbi zabeležio čak 42 pobede. Srpski borac u svojoj mladoj profesionalnoj karijeri zabeležio je rezultate od 20 pobeda, od kojih čak 10 nokautom.

Titulu u Lozani Dragan je uzeo nakon pet rundi, po tri minuta po K-1 pravilima. Cimeša još dokazao da njegovo vreme tek dolazi, i da polako, ali zasluženo, zauzima mesto u svetskoj eliti profesionalnog kik-boksa.

Na čelu organizacije organizacije nalazio se glavni trener švajcarskog kluba „Ronin Carnage Global Team“ Miša Bačulov i Danijel Jani, dok je
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: