Jang igrao očajno, a onda uz zvuk sirene pogodio za pobedu VIDEO

Košarkaši Atlante Hoks pobedili su pred domaćom publikom posle produžetka Milvoki Bakse sa 135:134.

Izvor: PT

Nedelja, 31.03.2019.

21:37

Jang igrao očajno, a onda uz zvuk sirene pogodio za pobedu VIDEO
Foto: Getty Images

Junak ovog trijumfa bio je Trej Jang, koji je igrao veoma loš meč, ali je onda u finišu dva puta pogodio za vođstvo i na kraju za pobedu uz zvuk sirene.

Mladi plejmejker Hoksa pogodio je na sedam sekundi do kraja za 134:133, ali je Sterling Braun na sekundu do kraja doveo Bakse u poziciju za pobedu, 135:134.

Ipak, Atlanta je za sekundu uspela da postigne koš za pobedu. Lopta je išla ka Džastinu Andersonu, ali se odbila do Janga, koji je malo pre isteka vremena uspeo da pogodi za pobedu.

Sudije su pregledale snimak i posle toga nije bilo sumnje, Jang je na vreme izbacio loptu i prvoplasirana ekipa Istoka je pala.

Milvoki je na ovom susretu igrao bez glavnih igrača Erika Bledsoa, Janisa Adetokumba i Krisa Midltona i pored toga su bili u situaciji da dođu do trijumfa.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Anderson sa 24, Kolins i Len su imali po 23, dok je Jang ostvario učinak od 12 poena (5/19) i 16 asistencija. Kod gostiju Frejžer je imao 20 poena i 15 asistencija, dok je Braun ubacio 27.

Baksi imaju skor 57/20, a Hoksi 28/49.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: