Marjanović: Bobi je novi Kobi VIDEO

Boban Marjanović, košarkaš Filadelfija 76ersa, na šaljiv način je prokomentarisao dobru partiju u meču protiv

Izvor: LN

Petak, 29.03.2019.

22:02

Marjanović: Bobi je novi Kobi VIDEO
AP Photo/Miæael Perez

Marjanović je u meču protiv Bruklina postigao drugu trojku u svojoj NBA karijeri, a pritom je, u porazu, uspeo da upiše 16 poena sa 6/8 iz igre.

Srpski centar je tokom meča sa Netsima napravio nekoliko lepih poteza, a izgleda da mu je jedan ostao poprilično blizu srcu.

Boban je tokom treće četvrtine pogodio jedan težak šut jednom rukom preko protivničkog defanzivca, a na snimku koji je postavio na svom zvaničnom Tviter profilu može se čuti kako neko – možda sam Marjanović, a možda i neki navijač – uzvikuje "Kobi".

Taj uzvik dobro je poznat svim košarkaškim sladokuscima i tokom novog milenijuma se mogao čuti širom svih košarkaških terena prilikom šuteva ljubitelja legendarnog Kobija Brajanta.

Marjanović je prokomentarisao svoj pogodak napisavši: "Umesto što govorite 'Kobi', sada smete da kažete 'Bobi'".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: