Savo Milošević ide na klupu Partizana!

Posle odlaska Zorana Mirkovića sa klupe Partizana, uprava beogradskog kluba je rešenje našla u Savu Miloševiću, potvrđeno je za O2 TV.

Izvor: SV

Utorak, 26.03.2019.

20:39

Savo Milošević ide na klupu Partizana!
Foto: Starsport

Nekadašnji fudbaler “crno-belih“ će verovatno u narednim danima i zvanično biti imenovan na funkciju šefa stručnog štaba Partizana.

Miloševiću će to biti prvi samostalni trenerski angažman, a iskustvo tog tipa ima samo kao pomoćnik Branka Brnovića na klupi reprezentacije Crne Gore.

Bivši reprezentativac je u tri navrata pominjan kao mogući predsednik FK Partizan, a bio je aktivan i u pokušaju da na tu poziciju dođe Nenad Bjeković.

Dugo godina je bio angažovan u Fudbalskom savezu Srbije.

Vest o tome da će Milošević naslediti Mirkovića najpre su objavile Večernje novosti, čiji je glavni i odgovorni urednik Milorad Vučelić, predsednik FK Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

272 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: