Selektor Portugala: Sumnjam da je bio penal za Srbiju, a bio je za nas

Selektor portugalskih fudbalera Fernando Santoš rekao je da je njegova reprezentacija u više slučajeva oštećena na današnjoj utakmici sa Srbijom.

Izvor: SN

Ponedeljak, 25.03.2019.

23:35

Selektor Portugala: Sumnjam da je bio penal za Srbiju, a bio je za nas
Photo by Valerio Pennicino/Getty Images

"Imam sumnje u vezi gola Srbije, mislim da je do sudara sa golom došlo posle šuta. Ti trenuci igre su za nas bili veoma teški i loši. Nismo imali strpljenja", rekao je Santoš novinarima.

Portugal i Srbija igrali su u Lisabonu nerešeno 1:1 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Santoš je raspravljao sa arbitrom Šimonom Marčinjakom, koji je u drugom poluvremenu sudio penal za Portugal, a potom poništio odluku.

"Mislim da je stvarno bio penal i pitao sam ga zašto ga nije dosudio. Nije imao šta da mi odgovori. Zahvalio sam se što me je odveo da pogledam snimak i tako je završena priča. Dva puta smo gledali snimak i molio me je za izvinjenje. Bilo je još nekoliko stvari koje nije pravilno sudio. Sudjenje je bilo komplikovano tokom cele utakmice", kazao je Santoš.

Portugal sada ima dva remija, posle nerešenih rezultata sa Ukrajinom i Srbijom.

"Dva nerešena rezultata kod kuće su loša, ali smo na neki način i računali da će ovako biti. Moraćemo da pobedimo u gostima. Imamo još šest utakmica, moćemo da se borimo. Imam poverenje u igrače, dobro rade i veruju u sebe. Želimo prvo mesto u grupi, iako smo sada u malo težoj situaciji", naveo je selektor Portugala.

Posebno je pohvalio igru Aleksandra Mitrovića, za koga je rekao da se istakao i da je zadavao probleme njegovom timu zadržavanjem lopte. Istakao je da veruje u plasman na Evropsko prvenstvo.

"Igrali smo dobro, nismo pobedili jer prosto nismo imali sreće. Ne želim da pomišljam da gubim bilo kakvo poverenje u igrače", rekao je Santoš.

Kada je reč o Kristijanu Ronaldu, koji je izašao zbog povrede, Santoš je naveo da još ne zna kakvo je njegovo stanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: