Čelsi se žalio na odluku FIFA, sve izvesnija zabrana transfera

Čelsi je uložio žalbu na odluku FIFA da mu zabrani transfere u naredna dva prelazna roka.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 25.03.2019.

19:35

Čelsi se žalio na odluku FIFA, sve izvesnija zabrana transfera
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Kako je najavljeno, u Cirihu će 11. aprila biti zakazan pretres povodom toga, a iz svetske kuće fudbala je potvrđeno da je na njihovu adresu stigla žalba iz Londona.

Čelsi je kažnjen i sa 460.000 funti, a iz Niona su objasnili da su im poslali dopis u kojem im obrazlažu zbog čega su odredili jednogodišnju kaznu zabrane trgovine igračima kao i zašto je zahtev da se odluka zamrzne, odbijen.

Londonski klub može jedino još da se obrati Sudu za sportsku arbitražu u Lozani, ali je iz njihvog sedišta potvrđeno da do sada nisu dobili pritužbu.

Podsećanja radi, FIFA je u februaru donela odluku o kažnjavanju "plavaca" koji neće moći da obavljaju transfere na leto i u januaru 2020. godine jer su prekiršili pravilo u slučaju potpisivanja ugovora sa čak 29 mladih igrača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: