Brutalan nokaut Aleksandra Ilića VIDEO

Aleksandar Ilić, srpski MMA borac na svom KSW debiju je ostvario trijumf brutalnim nokautom nad Damianom Janikovskim.

Izvor: SN

Nedelja, 24.03.2019.

11:50

Brutalan nokaut Aleksandra Ilića VIDEO
YTSS

Aleksandar Ilić, popularni "Džoker" debitovao u KSW 47 u Lođu gde mu je protivnik bio poljski borac, inače "rvačka mašina" Damian Janikovski, koga je Ilić u drugoj rundi nokautirao.

Borba je počela nožnim udarcima, što je Džokeru više odgovaralo i odmah je pokazao koliko je bolji u takvom načinu borbe, pa se Janikovski veoma brzo okrenuo taktici borbe na zemlji, gde logično leži njegova prednost.

Pred kraj borbe, Ilić i Janikovski su se vratili na noge, pa je Janikovski uspeo da Iliću zada nekoliko kvalitetnih udaraca koji su ga malo i uzdrmali. Kada je red došao na rundu broj dva, Janikovski je u više navrata obarao Ilića i činilo se da će druga njemu pripasti.

U trećoj rundi, Džokeru je bilo jasno da će morati u potpunosti da savlada Janikovskog kako bi odneo trijumf, a upravo to se i dogodilo. Ilić je iskoristio situaciju u kojoj Janikovski nije išao na obaranje i "prednjim haj kikom" u stilu Stivena Vonderboja Tompsona šalje Janikovskog na pod i odnosi veliki trijumf na svom debiju.

Rođeni Beograđanin je oduševio poljsku publiku, pa nakon ovakve predstave se čini da će se nova Džokerova KSW borba uskoro i desiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: