Borba za finale ABA – "večiti derbi" na O2 TV!

O2 televizija saopštila je da će prenositi prvu utakmicu polufinala ABA lige između Crvene zvezde i Partizana.

Izvor: PT

Sreda, 20.03.2019.

15:15

Borba za finale ABA –
Foto: Starsport

"Večiti derbi", četvrti ove sezone u košarci, na programu je u subotu od 19 časova, a gledaoci širom Srbije imaće priliku da na O2 televiziji gledaju susret dva najveća srpska kluba.

Prednost domaćeg terena ima Crvena zvezda, pošto je u ligaškom delu sezone završila na prvom mestu sa skorom od 21/1.

Sa druge strane Partizan je na kraju zauzeo četvrto mesto sa 14/8.

“Večiti“ ove sezone odigrali su već tri susreta i u dva je slavila Zvezda, dok su u jednom crno-beli izašli kao pobednici.

Taj jedan je do sada i najznačiniji jer je bio u finalu Kupa Radivoja Koraća. Sada već kultno finale između dva najveća srpska kluba bilo je veoma burno i izazvalo je još burniju reakciju javnosti posle finala.

Sada je ulog dosta veći jer ekipe igraju za plasman u finale ABA lige. U drugom polufinalu sastaju se ekipe Cedevite i Budućnosti, a šampion regionalnog takmičenja naredne sezone igraće u Evroligi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

91 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: