Azar: Ne razmišljam još o Realu

Fudbaler Čelsija Eden Azar rekao je da želi da pomogne ekipi da osvoji Ligu Evropa, pre nego što počne da razmišlja o odlasku u Real Madrid.

Izvor: PT

Utorak, 19.03.2019.

18:30

Azar: Ne razmišljam još o Realu
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Novi trener Reala Zinedin Zidan najavio je da će promeniti ekipu i dovesti nekolicinu igrača tokom leta, a španski mediji spekulisali su da će jedno od najvećih pojačanja biti Azar.

Nekoliko meseci se priča o njegovom prelasku na "Santjago Bernabeu", a Belgijanac je priznao da bi mu se ispunio san ako bi prešao u Real.

Britanski mediji preneli su da je Čelsi ove nedelje odbio prvu zvaničnu ponudu Reala za Azara.

"Trenutno ne radim na tome. Želim da igram dobro sa Čelsijem nekoliko meseci i da pokušamo da osvojimo Ligu Evropa. Ove nedelje mislim o reprezentaciji Belgije, a onda se vraćam u Čelsi. Posle toga ćemo videti", rekao je Azar belgijskim medijima u trening kampu reprezentacije, preneo je Skaj.

Trener Čelsija Mauricio Sari nedavno je naveo da nije zabrinut zbog mogućeg odlaska Azara, rekavši da u ekipi želi samo one fudbalere "koji žele da igraju za Čelsi".

Azar sledeće sezone ulazi u poslednju godinu ugovora sa Čelsijem. On je rekao da su naredna dva meseca "veoma važna za klub".

"Možemo da osvojimo Ligu Evropa, mi moramo da osvojimo Ligu Evropa ili da završimo medju četiri najbolje ekipe, kako bi se plasirali u Ligu šampiona naredne sezone", naveo je Azar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: