Kasiljas: U Portu do 40, pa u penziju

Legendarni španski golman Iker Kasiljas izjavio je da želi da brani za Porto sve do svoje 40. godine i da želi da u portugalskom klubu završi karijeru.

Izvor: B92

Utorak, 19.03.2019.

16:30

Kasiljas: U Portu do 40, pa u penziju
Foto: Getty Images

Kasiljas je za Real odigrao više od 700 utakmica u svim takmičenjima od 1999. do 2015. godine, kada je prešao u portugalski klub sa kojim je prošle sezone uzeo titulu.

"Otkad sam stigao u Porto, predsednik Pitno da Košta se korektno ponašao prema meni. Ove nedelje ću da produžim ugovor kojim u klubu ostajem do svoje 40. godine . Sada imam 37, što znači da ću verovatno da završim karijeru u Portu", rekao je Kasiljas, a prenosi ESPN.

Sa "kraljevskim klubom" osvojio pet titula u Primeri i tri pehara Lige šampiona, kao i dva naslova svetskog klupskog prvaka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: