Emotivan doček za Ajzeu u Bostonu: Mogli smo da osvojimo titulu

Košarkaš Denver Nagetsa Ajzea Tomas emotivno je podneo povratak u TD Garden, u meču protiv svog nekadašnjeg tima Boston Seltiksa.

Izvor: LN

Utorak, 19.03.2019.

14:51

Emotivan doček za Ajzeu u Bostonu: Mogli smo da osvojimo titulu
Photo by Maddie Meyer/Getty Images

Tomas je predstavljao Seltikse od 2015-2017. godine, a tokom poslednje sezone bio je najbolji igrač ekipe i jedan od MVP kandidata.

Nedugo nakon te sezone Tomas je trejdovan u Klivlend, kako bi Boston došao do Kajrija Irvinga, ali Ajzea kaže da nije ogorčen zbog tog poteza uprave "zelenih", iako ga je bolno podneo.

Ipak, Ajzea veruje da je sa Bostonom mogao do prstena.

"Najverovatnije bismo osvojili šampionski prsten. Teško mi je palo kada se to desilo, jer je bilo potpuno iznenađujuće za mene. Bilo bi mi lakše da sam mogao da igram odmah posle trejda. Sve se dešava iz nekog razloga, a ja se ni na koga ni na koga ne ljutim", kazao je Tomas.

Sada već 30-godišnji Ajzea je učestvovao u pobedi Nagetsa nad Denverom sa dve asistencije za 6,5 minuta na parketu.

Pred početak utakmice Tomas je dobio ovacije sa tribina TD Gardena, kao i video sa njegovim najboljim potezima tokom boravka u toj ekipi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: