Kasiljas ostaje u Portu još dve godine

Iker Kasiljas je pristao da produži ugovor sa Portom do leta 2021. godine, prenose portugalski mediji.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 18.03.2019.

22:59

Kasiljas ostaje u Portu još dve godine
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

To praktično znači da će nekadašnji golman Reala, koji u ,maju puni 38 godina, na golu plavo-belih biti do svoje 40. godine.

"Predsednik kluba insistira na tome da branim barem do 40. Imao sam sreće, prija mi što predsednik kluba ima poverenja u mene. Srećan sam i moram sada da se pripremim da nastavim u istom ritmu i osvojim još pehara sa Portom", izjavio je Kasiljas.

Mediji su prethodno izvestili da se radi o ugovoru na godinu dana, ali je Kasiljas pojasnio da je u pitanju dvogodišnji ugovor.

On je za Porto branio na 149 utakmica, a ove sezone ekipa je i u četvrtfinalu Lige šampiona gde će odmeriti snage sa ekipom Liverpula.

Kasiljas nije sasvim zatvorio vrata ni povratku u reprezentaciju Španije, mada nije dobio poziv već tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: