Mesi "počistio paučinu", Barsa lako pobedila Betis

Fudbaleri Barselone slavili su pobedu na gostovanju Betisu u Sevilji rezultatom 4:1.

Izvor: Z.K.

Nedelja, 17.03.2019.

22:36

Mesi
Photo by Aitor Alcalde/Getty Images

U susretu 28. kola La Lige, Katalonci su zabeležili 20. trijumf u sezoni i to pre svega zahvaljujući nezaustavljivom Lionelu Mesiju i Luisu Suarezu.

Argentinac je još jednom pokazao da je veliki majstor. Naročito u tom 18. minutu kada je postigao novi gol iz slobodnog udarca.

Bio je to sjajan udarac sa dvadesetak metara u desne rašlje gola Betisa, a kako je to uradio pogledajte OVDE.

U nadoknadi prvog dela, Mesi je postigao još jedan, 38. gol u ovoj sezoni. Prethodno je Luis Suarez uradio sve, petom je proigrao saigrača koji je utračo pred gol i rutinski zatresao mrežu Betisa za 0:2.

Suarez je odličnu partiju krunisao pogotkom u 63. minutu. Bila je to prava solo minijatura Urugvajca koji je promešao odbranu domaćina i postigao pogodak. Tako je izjednačio rekord sunarodnika Dijega Forlana koji je takođe postigao 128 golova u Primeri.

Betis je u 82. minutu smanjio preko Lorena, da bi tri minuta kasnije Mesi trećim golom na utakmici završio sav posao oko nove pobede prvaka Španije.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: