Partizan nokautiran, Spartak odneo bodove iz Humske!

Fudbaleri Spartaka slavili su u 27. kolu Superlige Srbije u Humskoj protiv Partizana sa 3:1.

Izvor: PT

Subota, 16.03.2019.

14:43

Partizan nokautiran, Spartak odneo bodove iz Humske!
Foto: Starsport

Crno-bele je i na ovom susretu vodio Žarko Lazetić, koji je bio asistent Zoranu Mirkoviću, koji je pre nedelju dana podneo ostavku.

Aktuelni šampiona Kupa Srbije i četvrti meč u Superligi je završio bez pobede, a ovo je bilo prvi put u poslednjih 20 godina da je doživeo tri uzastopna poraza.

Partizan je u toku nedelje pobedio Napredak u kupu sa ubedljivih 4:0, što je trebalo da bude nagoveštaj dobre partije protiv Subotičana, ali dogodilo se sasvim suprotno.

Izabranici trenera Rogana odigrali su odlično i zasluženo odneli sva tri boda iz Humske.

Počelo je dobro za Partizan. Imali su dve solidne prilike u prvih nekoliko minuta preko Rikarda Gomeša i Saše Zdjelara, ali nisu bili dovoljno koncentrisani.

U osmom minutu dosuđen je penal za domaći tim. Denković je igrao rukom, sudija Miloš Milovanović je pokazao na belu tačku, a Gomeš je bio siguran realizator i tako je Partizan stigao do prednosti.

Kada se činilo da Partizan kontroliše meč, u 18. minutu je stiglo izjednačenje. Bila je to lepa akcija Subotičana, Lazar Tufegdžić je proigrao Denkovića, on je odlično šutirao i savladao Stojkovića – 1:1.

Defanzivac Partizana Nemanja R. Miletić morao je zbog povrede van terena u 28. minutu, umesto njega je ušao Šćekić, a dva minutra kasnije posle prodora Zakarića, odbrana Spartaka je dobro reagovala.

Spartak je pripretio u 34. minutu preko Denkovića, Stojković je uz dosta problema zaustavio taj udarac i možda je i taj momenat najavio nove nevolje za crno-bele.

Malobrojna publika je u više navrata uzvikivala “uprava napolje, uprava napolje”, a problemi za Partizan krenuli su ubrzo u nastavku meča. Iako je Nemanja Nikolić imao prvi priliku, kada je u 48. minutu šutirao pored gola, Spartak je bio taj koji je stigao do pogotka.

U 50. minutu, posle centaršuta sa leve strane, slaba reakcija odbrane Partizana. Lopta se od Nemanje G. Miletića odbila do Đenića, koji se odlično snašao u gužvi, poslao je loptu u mrežu Stojkovića i Spartak je stigao do potpunog preokreta.

Samo tri minuta kasnije, Dejan Đenić je mogao da postigne još jedan gol, posle centaršuta sa desne strane visoko je skočio šutirao glavom, ali prečka je bila saveznik crno-belih.

Partizan je, mora se reći, pokušao da nešto više učini, ali ti napadi bili su stihijski, neorganizovani, bez ideje kako da se ozbiljno ugrozi gol protivnika.

Pokušali su Kosović, pa Tošić i zakarić iz dva slobodna udarca, ništa nije vredelo. Spartak je išao na kontre, jedna takva, u četvrtom minutu nadoknade završila se novim pogotkom.

Denković je odilčno proigrao Nemanju Obradovića kojem nije bilo teško da savlada Stojkovića za konačnih 1:3.

Meč ste mogli da pretite i putem našeg LIVE BLOGA.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

469 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: