Klop: Bog će mi suditi, ostali me ne zanimaju

Menadžer Liverpula Jirgen Klop kaže da samo Bog može da mu sudi, a ne osvojeni trofeji ili bilo šta drugo.

Izvor: LN

Petak, 15.03.2019.

21:53

Klop: Bog će mi suditi, ostali me ne zanimaju
Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images

Klopov Liverpul je i dalje u trci za dva trofeja, i to ona najbitnija. "Redsi" su rame uz rame sa aktuelnim šampionom Mančester sitijem u trci za titulom Premijer lige, dok u četvrtfinalu Lige šampiona igraju sa Portom.

Nemački stručnjak kaže da ne oseća preveliki pritisak zbog toga.

"Ne možete da zamislite koliko me to ne zanima. Nikada nisam razmišljao o sebi na taj način. Moj posao je da uradim sve što je moguće da učinim moj tim uspešnijim. Ne radim svoj posao kako bi me pamtili za 50 godina. Za mene nema pritiska, samo prilika. Obožavam to što radim i mislim da imamo fantastičan tim. To je sve što mi je potrebno da budem srećan", rekao je Klop.

Klop je napomenuo da ga ne zanima mišljenje kritičara.

"Ovo nije za mene, već za ljude. Ne interusuju me oni koji mi sude. Bog će mi suditi jednog dana i samo me to zanima. Šta ostali kažu o meni - to me ne interesuje", jasan je bivši trener Borusije Dortmund.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: