Superliga: Zvezda na Banjici, Radnički u Zemunu, Spartak u Humskoj

Utakmicama 27. kola nastavlja se takmičenje u Superligi Srbije – Zvezda na Banjici, Radnički u Zemunu, Spartak u Humskoj.

Izvor: B92

Petak, 15.03.2019.

12:30

Superliga: Zvezda na Banjici, Radnički u Zemunu, Spartak u Humskoj
Foto: StarSport

Partizan, sa privremenim trenerom Žarkom Lazetićem, traži izlaz iz krize, nagovešten ubedljivim trijumfom u sredu nad Napretkom (4:0) u četvrtfinalu Kupa Srbije, i prvu pobedu u Superligi nakon dva poraza i remija.

Za razliku od crno-belih, njihov rival Spartak vezao je dve pobede i znatno mirnije čeka duel u Humskoj, na pristojnoj razdaljini od konkurenata u borbi za opstanak.

Istovremeno, u subotu od 15 sati, počinje meč Zemuna i Radničkog u Gornjoj varoši, gde domaćinu "gori" za opstanak, a Nišlijama u trci za liderom Crvenom zvezdom.

Dan kasnije slične uloge su i na Banjici u duelu Rada i Crvene zvezde, koja želi da bar zadrži sedam bodova više od Radničkog protiv tima koga je devet puta savladala iz isto toliko poslednjih sudara za četiri i po godine, odnosno još od eliminacije iz Kupa 2014. godine.

Runda se otvara danas duelom direktnih protivnika za očuvanje statusa superligaša Bačke i Dinama u Palanci, a izdvaja se i onaj u Novom Sadu između Vojvodine i Čukaričkog.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: