Klop: Ponosan sam na momke, Liverpul se vratio na velika vrata

Menadžer Liverpula Jirgen Klop presrećan je posle velike pobede "crvenih" u revanš meču Lige šampiona nad Bajernom u Minhenu (3:1).

Izvor: Z.K.

Četvrtak, 14.03.2019.

10:38

Klop: Ponosan sam na momke, Liverpul se vratio na velika vrata
Photo by Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Nemački stručnjak je pohvalio svoje izabranike rekavši da su pokazali zrelost i klasu.

"Kada igrate ovakve utakmice, nema vremena za odmor. Apsolutno smo zaslužili pobedu i plasman u četvrtfinale. Teško je igrati protiv Bajerna na strani. Ovo je veliki trijumf. Ponosan sam na momke. Džordan Henderson je iskrenuo članak, nadam se da nije ozbiljno ", kaže Klop.

Nekadašnji trener Borusije iz Dortmunda kaže da ga je posebno obradovao vodeći gol Liverpula.

"Želim da taj gol vidim barem hiljadu puta! Defanzivno smo bili jako dobri. Nismo se branili kako to obično činimo u Ligi šampiona na strani. Van Dajk je organizovao odbranu kod prekida i bio je i sam opasan kada smo mi imali iste. On je uvek velika pretnja po gol protivnika", dodao je Klop.

On takođe kaže da veruje da Liverpul ima ozbiljne šanse u zavšnici. Prošle godine su izgubili u finalu od Reala sa 3:1. Klop je ranije imao dosta problema sa Bajernom, tako da mu je ova pobeda bila slađa nego inače.

"Znao sam da imamo šanse, možda nisam očekivao ovakvu pobedu, ali momci su to odlično odradili. Nije mi bila želja samo da se pobedi Bajern. Želeo sam da to uradim sa Liverpulom. Siguran sam da će mnogo navijača Dortmunda biti srećno, i ako sam tome doprineo, sjajno! Bila je to prelepa noć u Ligi šampiona za Liverpul. Svejedno mi je sa kim ćemo igrati. Momci vole ovo takmičenje, trudili su se i za to su nagrađeni. Liverpul se vratio u vrh evropskog fudbala", zaključio je Klop.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: