Fojc odbranio titulu u spustu, Paris pobedio u Soldeu

Švajcarski skijaš Beat Fojc osvojio je mali kristalni globus u spustu, pošto je zauzeo šesto mesto u trci Svetskog kupa održanoj u Soldeu, u Andori.

Izvor: LN

Sreda, 13.03.2019.

12:58

Fojc odbranio titulu u spustu, Paris pobedio u Soldeu
Photo by Alain Grosclaude/Agence Zoom/Getty Images

Fojcu je za osvajanje druge uzastopne titule u spustu bilo potrebno da osvoji jedno od prvih 12 mesta. On je bio šesti sa 0,64 sekunde zaostatka za pobednikom Italijanom Dominikom Parisom.

Paris je trku završio za 1:26,80 minuta. Drugo mesto zauzeo je Norvežanin Kjetil Jansrud sa zaostatkom od 0,34 sekunde, a treći je bio Austrijanac Otmar Štridinger sa 0,41 sekundom zaostatka.

Paris je ove sezone ostvario četiri pobede u spustu.

Fojc je pobedio u samo jednoj trci u sezoni, u Biver Kriku u novembru, ali je u 11 od poslednjih 13 trka bio na podijumu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: