Čudesni Ronaldo sa tri gola eliminisao Atletiko!

Fudbaleri Juventusa pobedili su Atletiko Madrid rezultatom 3:0, u revanš meču osmine finala Lige šampiona.

Izvor: PT

Utorak, 12.03.2019.

20:30

Čudesni Ronaldo sa tri gola eliminisao Atletiko!
Tanjug/ AP Photo/Antonio Calanni

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Izabranici Masimilijana Alegrija odigrali su fantastičan meč i zasluženo su se plasirali u četvrtfinale elitnog fudbalskog takmičenja. "Stara dama" imala je veliki zaostatak, pošto je u Madridu poražena sa 2:0, međutim uspela je da se izdigne iz teške situacije i pobedi.

Apsolutni heroj Juventusa bio je Kristijano Ronaldo koji je strelac bio u 27, 48. i 86. minutu, odnosno postigao je osmi het-trik u Ligi šampiona.

Portugalac je dva puta glavom savladao Oblaka, dok je treći postigao sa bele tačke.

Atletiko Madrid odigrao je veoma slab meč, reklo bi se očajno i posle ovakve partije nisu zaslužili da se nađu u četvrtfinalu.

Juventus je od starta meča dominirao i tokom svih devedeset minuta držali su jedan te isti ritam. Ronaldo je još jednom pokazao klasu i sa tri gola presudio Madriđanina. Kako su napadi Juventusa bili sve učestaliji, bilo je logično da padne i gol. Bernardeski je u 27. minutu sjajno centrirao, a Ronaldo je nadskočio Godina i savladao Oblaka.

Ovo je dalo veliki vetar u leđa domaćim fudbalerima, koji ipak nisu uspeli da postignu još jedan gol do kraja poluvremena. Ipak, odmah na startu Portugalac je ponovo zasijao.

Dobro je šutirao glavom, Oblak je zakasnio i gol je priznat. Lopta je prošla kroz gol taman toliko da sudija Bjorn Kujpers pokaže na centar. Navijači i fudbaleri su bilo u još većem naletu i treći gol je stigao u završnici.

Ponovo je Bernardeskl bio u glavnoj ulozi, a Ronaldo realizator. Korea je oborio Italijana u kaznenom prostoru, Ronaldo je preuzeo odgovornost i savladao Ščesnog. Do kraja susreta nije bilo golova i Juventus je eliminisao Atletiko.

Meč ste mogli da pratite putem našeg LIVE BLOGA.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

460 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: