Grujića porede sa Bajernovim legendarnim "Tigrom"

Marko Grujić blista u dresu Herte, iz nedelje u nedelju stižu hvalospevi o njegovim nastupima u Bundesligi.

Izvor: AK

Petak, 08.03.2019.

10:19

Grujića porede sa Bajernovim legendarnim
Foto: Getty Images

Srpski reprezentativac se preporodio dolaskom na pozajmicu iz Liverpula u Berlin, a Nemci ga porede sa jednim od svojih najboljih fudbalera.

Najviše ga, logično, hvali trener Pal Dardai, koji je nedavno slikovito opisao koliko mu znači što ima Srbina u timu, a sada je dao i konkretan primer na koga ga podseća.

"Nikada ranije nisam imao u timu vezistu kakav je Marko Grujić. Za mene, on je novi Štefan Efenberg. Marko je visok kao Efenberg, ali i izuzetno siguran na lopti. Ima neverovatan osećaj i talenat kada je potrebno smiriti tim, a kada odigrati napred. Sa takvom vešitnom se jednostavno rađate", rekao je Dardai.

Efenberg je bio jedan od lidera minhenskog Bajerna tokom 90-ih godina prošlog veka, predvodio je Bavarce do tri titule u Bundesligi i jednoj Ligi šampiona na startu 21. veka.

Imao je nadimak – Tigar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: