Obradović i zvanično preuzeo Monako

Srpski košarkaški trener Saša Obradović zvanično je predstavljen kao novi trener francuskog prvoligaša Monaka.

Izvor: Z.k.

Ponedeljak, 25.02.2019.

14:59

Obradović i zvanično preuzeo Monako
Foto:Starsport

Detalji o dužini saradnje između Obradovića i Monaka nisu objavljeni, ali se prema navodima tamošnjih medija očekuje da je u pitanju dvogodišnja saradnja.

Obradović, koji je nedavno raskinuo saradnju sa ruskim klubom Lokomotivom iz Kubanja, na kormilu ekipe iz kneževine zameniće Slovenca Sašu Filipovskog, koji je prošlog leta potpisao dvogodišnji ugovor sa "kneževima".

Inače, Obradović je u svojoj karijeri trenera, koju je započeo još 2005. godine vodio timove Rajn Energija iz Kelna, Kijeva, Turova, Donjecka i Albe iz berlina iz koje je 2016. otišao u Lokomotivu u kojoj je prošle sezone proglašen za najboljeg trenera Evrokupa.

Saša je, takođe, u Francuskoj nastupao 1993. godine kada je kao igrač predstavljao Limož.

"Ovaj Monakov projekat je uzbudljiv i čvrst, tako da prihvatam izazov. Ja uvek sa puno emocija radim sve što radim i želim da vidim požrtvovanje igrača. Mislim da ćemo zajedno uspeti da uradimo sve što je potrebno kako bismo Monako podigli na visok nivo", rekao je Obradović za sajt kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: