Nidam briljirao u velikoj pobedi – Crna Gora na korak do Mundobasketa!

Košarkaška reprezentacija Crne Gore pobedila je na gostovanju Ukrajinu rezultatom 76:74, u poslednjem "prozoru" kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Izvor: PT

Petak, 22.02.2019.

19:58

Nidam briljirao u velikoj pobedi – Crna Gora na korak do Mundobasketa!
Foto: FIBA

Izabranici Zvezdana Mitrovića odigrali su fantastično drugo poluvreme (50:34) i sada se nalaze veoma blizu plasmanu na Mundobasket u Kini.

Crna Gora posle jedanaest odigranih utakmica ima skor od 7/4 i u poslednjem kolu sastaju se sa direktnim protivnikom Letonijom.

Kako su pobedili Letoniju na gostovanju i kako je ova reprezentacija izgubila od Španije (67:62), to znači da Crnogorcima u poslednjem kolu igra i poraz od osam poena jer su u prvom duelu slavili sa +9.

Sjajnu utakmicu odigrao je Derik Nidam koji je meč završio sa 26 poena, od čega je većinu poena postigao u drugom poluvremenu. Pratili su ga Dubljević sa 11, Šehović sa devet, odnosno Popović i Todorović sa osam.

U poraženom sastavu Bobrov je postigao 19, Mišula 16, Petrov 13, dok je nekadašnji igrač Zvezde Oleksandar Lipovij postigao osam.

Crna Gora ponedeljak čeka Letoniju, dok Ukrajina gostuje Sloveniji.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

102 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

14 h

Podeli: