Fulam mora da pobedi, da li je Marković spreman za debi?

Fudbalere Fulama do kraja sezone očekuju sve sama "finala" u borbi za opstanak u Premijer ligi, a prvo je već u petak uveče.

Izvor: B92

Petak, 22.02.2019.

11:30

Fulam mora da pobedi, da li je Marković spreman za debi?
Foto: Getty Images

Tim sa Krejven Kotidža igra mali londonski derbi protiv Vest Hema koji je daleko od borbe za Evropu (-17 bodova), ali ne i dovoljno od opasne zone (+9).

Fulam je pretposlednji sa svega 17 bodova, zaostaje osam za Kardifom, najbližim rivalom iz sigurne zone.

U centru pažnje svakako će biti Aleksandar Mitrović, za koga se prethodnih dana pisalo da je u januaru pokušao da ga dovede Totenhem, ali je Fulam odbio ponudu od 35 miliona evra za svog najboljeg strelca (10 od 25 golova Fulama u PL).

Mitrović je bio strelac na prva dva gostovanja Fulama ove sezone, ali od tada nije dao nijedan gol van Krejven Kotidža, a to je 11 utakmica.

U malom londonskom derbiju (20.45) Vest Hem ima priliku da produbi agoniju Fulama u borbi za opstanak. Kvota na Čekićare je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vest Hem - Fulam.

U petak bismo u dresu Fulama prvi put mogli da vidimo i Lazara Markovića, koji je u januaru stigao iz Liverpula gde odavno nije igrao fudbal.

Klaudio Ranijeri je ove zime doveo i pojačanje za odbranu Havarda Nortvajta, čiji se debi takođe još čeka. I Marković i Nortvajt su protekle dve nedelje radili na fizičkoj pripremi kako bi mogli da konkurišu za prvi tim Fulama.

S druge strane, "čekićari" će biti jači za Manuela Lansinija, koji se vraća na teren prvi put od juna kada je povredio ligamente, a u konkurenciji je opet i Samir Nasri.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: