Partizan oslabljen pred "večiti" derbi

Fudbalski klub Partizan ostaće bez važnog igrača iz defanzivne linije, koji će morati zbog povrede da odsustvuje sa terena.

Izvor: SN

Sreda, 20.02.2019.

13:31

Partizan oslabljen pred
Foto: Starsport

Defanzivac Partizana, Svetozar Marković, povredio je meniskus kolena i odsustvovaće sa terena duži vremenski period (šest do osam nedelja), kako prenosi Telegraf.

Marković je obnovio povredu protiv Bačke u prošlom kolu, a više detalja o ozbiljnosti povrede imaćemo u četvrtak. Marković već dva dana ne trenira, odmah je podvrgnut ispitivanjima, pa će se nakon snimka magnetnom rezonancom znati kakav tip operacije je potreban, a kako se dalje navodi, klub iz Humske je već pozvao inostranu kliniku koja je spremna da primi Svetozara već tokom naredne sedmice.

Povredio se još tokom prvog dela sezone u utakmici sa Mačvom, kada je odlučio da "stisne zube" i odigra meč do kraja, a kasnije se saznalo da je Marković oštetio hrskavicu, pa je zbog te povrede bio na terapijama tokom čitave zimske pauze.

Marković se potom priključio ekipi na pripremama, da bi već na startu sezone ponovo osetio bol, pa ga najverovatnije očekuje nova pauza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: