"Ne prodajem se za šampionski prsten"

NBA superstar Demijan Lilard je u "Posted ap" podkastu govorio o svojoj karijeri i tome kako on vidi jurnjavu na šampionsku titulu.

Izvor: SN

Sreda, 20.02.2019.

10:45

Photo by Steve Dykes/Getty Images

Košarkaš Portland Trejl Blejzersa, Demian Lilard, gostovao je kod NBA insajdera, Krisa Hejnsa u "Posted ap" podkastu gde je govorio kako on sebe nikada neće prodati za šampionski prsten.

"Naravno da svi igramo za titulu šampiona, želim da je osvojim, takmičim se svako veče da bih bio šampion. Naučio sam da postoje tu i mnoge druge stvari, odnosi sa ljudima, uticaj koji imate na njihove karijere i ja u tome uživam" , rekao je Lilard i dodao:

"Želim titulu, ali i ostale stvari meni mnogo znače. Izgleda da ja ipak ne želim da se prodam za šampionski prsten".

Porltand je četvrti na Zapadu, sa 34 pobede i 23 poraza i jure prednost domaćeg terena pred dolazeće doigravanje, a Demian Lilard sa Portlandom nikada nije prošao drugu rundu plej ofa. Navijači i dalje pamte njegov šut za pobedu protiv Hjustona u prepunom "Moda Centru".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: