Kolarov sa penala pogurao Romu do pobede nad Bolonjom

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov bio je zapažen u pobedi Rome nad Bolonjom (2:1) u poslednjem susretu 24. kola Serije A.

Izvor: Z.K.

Ponedeljak, 18.02.2019.

22:37

Kolarov sa penala pogurao Romu do pobede nad Bolonjom
Photo by Paolo Bruno/Getty Images

Kolarov je uspeošno izveo jedanaesterac u 55. minutu kojim je doneo prednost Rimljanima, koji su stigli do 11. pobede u sezoni.

Nije bilo lako sa Bolonjom, gosti su se pokazali kao žilav protivnik. U prvih 45 minuta nije bilo golova, potom je Roma dodala gas i na kraju stigla do bodova.

Golu Kolarova prethodio je prekršaj koji je napravio Filip Halender. Kolarov je uzeo loptu i oštrim udarcem je poslao u levi donji ugao gola Bolonje.

Praktično, pobeda Rome overena je u 73. minutu. Posle kornera sa leve strane, lopta je sela pravo na volej Federiku Faciju kojem nije bilo teško da postigne gol sa svega sedam metara od gola gostiju.

Ipak, Bolonja je u finišu uspela da ublaži poraz pogotkom Nikole Sansonea. Bukvalno se poigrao sa celom odbranom Rimljana pre nego što je poslao snažan udarac u levi donji ugao.

Posle ovog kola Roma je peta sa 41 bodom, dok je Bolonja 18. sa svega18 bodova.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: