Uhapšen Saido Beraino

Fudbaler Stouka Saido Beraino uhapšen je u noći između nedelje i ponedeljka nakon što je bežao od bandita koji su pokušali da ga opljačkaju ispred restorana.

Izvor: SN

Ponedeljak, 18.02.2019.

18:20

Uhapšen Saido Beraino
Photo by Nathan Stirk/Getty Images

Oko tri sata ujutru, londonska policija je dobila poziv da dođe ispred restorana i bara "VQ" koji radi tokom čitave noći jer desio nekakav incident.

Kada su pristigli Beraino je odjurio svojim automobilom i kada ga je policija zaustavila rekao je da je bežao od bandita koji su ga napali ispred restorana i pokušali da ga opljačakaju.

Jedan od svedoka rekao je za britanski "San" da je Beraino u "VQ" večerao sa svojim prijateljima i da deluje da je u restoran došao sa žurke, a i VQ je mesto koje radi 24 sata pa ljudi često tu dođu iz noćnog provoda.

"Video sam ga da izlazi kada se iz tog dela restorana čula neka buka. Posvađao se sa nekim ljudima, mislim da su oni tek izašli iz automobila, to ne mogu da garantujem pošto sam sedeo unutra", rekao je svedok.

U policijskom izveštaju stoji da su došli do VQ restorana po pozivu u tri ujutru i da je po njihovom dolasku muškarac odjurio svojim automobilom, kasnije je zaustavljen i priveden pod sumnjom da je vozio pod uticajem alkohola.

Nakon hapšenja, Beraino je policiji rekao da je grupa bandita pokušala da mu ukrade automobil, okružili su ga i ukrali su mu sat, a on je jedva nekako ušao u automobil i pobegao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: