Teodosić: Do kraja sezone samo za Srbiju FOTO/VIDEO

Miloš Teodosić vratio se u reprezentaciju Srbije za koju će odigrati poslednje mečeve u tekućoj sezoni.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

13:25

Teodosić: Do kraja sezone samo za Srbiju FOTO/VIDEO
Foto: Starsport

Nakon što je dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima, Teodosić se našao na spisku selektora Aleksandra Đorđevića za mečeve sa Estonijom i Izraelom u završnici kvalifikacija za Mundobasket 2019.

Teodosić je na okupljanju reprezentacije potvrdio da neće igrati ni za jedan tim do kraja sezone, iako se spekulisalo o ponudi Anadolu Efesa.

"Odigraću ove dve utakmice za reprezentaciju i to bi bilo to za ovu sezonu. Odlučio sam da ne igram do kraja. Odmoriću se i raditi na sebi pa se kroz reprezentativno okupljanje na leto spremiti za sledeću sezonu", rekao je Teodosić.
Foto: Starsport
Teodosić je retko igrao ove sezone za Kliperse, koji su odlučili da okončaju saradnju početkom februara.

"Nije bilo lako.
Prvi put sam dobio otkaz. Ali sam to i priželjkivao. Mučili su se Klipersi sa mnom i ja s njima. Nije bilo to to. Nisam želeo trejd tamo gde ne bih igrao. Ovako je bilo najbolje", dodao je iskusni plejmejker.

Srbija u četvrtak gostuje Estoniji, a potom dočekuje Izrael u nedelju. "Orlovima" je potrebna pobeda da potvrdi plasman na Svetsko prvenstvo 2019. u Kini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

165 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: