Tošić: Da nas se rivali opet plaše, derbi šansa da se uključimo u trku

Čim se Zoran Tošić vratio u tim Partizana crno-beli su odmah lako pobedili.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

11:55

Tošić: Da nas se rivali opet plaše, derbi šansa da se uključimo u trku
Foto: Starsport

Posle višemesečnih problema sa povredom Bambi je opet predvodio "Parni valjak" koji je u subotu "pregazio" Bačku sa 3:0.

"Bitno je bilo da započnemo drugi deo sezone pobedom. Otvorili smo je na vreme, i olakšali sami sebi da imamo mirniju utakmicu. Bez primljenog gola, tri postignuta. Lep početak", rekao je Tošić.

Partizan je u Bačkoj Palanci poveo već u sedmom minutu golom Nemanje Nikolića, upravo nakon "proigravanja" Tošića.

"Asistirao sam slučajno ali bitno je da smo postigli pogodak. Posle dužeg vremena sam počeo utakmicu i to mi je najbitnije od svega. Još sam daleko od pravog ritma i znam da mogu mnogo bolje".


Tošiću je meč u Bačkoj bio tek sedmi ove sezone, a prvi u kojem je igrao više od pola sata još od jula meseca.
Foto: Starsport
"Osećam se dosta dobro i siguran sam da će moja forma da se podiže iz utakmice u utakmicu. Nedostajale su mi utakmice u poslednje vreme. Mislim da mogu da pomognem ekipi i da ćemo biti još bolji. Svaki igrač ima svoju funkciju u timu, tako i ja. Oporavkom od povrede, šef ima opciju više i zna šta moze da očekuje od mene kada sam potpuno spreman. Zato verujem da mi treba još nekoliko utakmica da bi se podigao na nivo koji želi klub i ja sam".

Partizan je protiv Bačke ostvario šestu pobedu u poslednjih osam kola, a već 27. februara na programu je "večiti" derbi.

"Drago mi je što smo odigrali utakmicu baš onako kako smo želeli. Fali nam taj kontinuitet da zaređamo pobede i da vratimo poštovanje prema Partizanu, da se protivnici ponovo plaše kada igraju protiv nas. Moramo da nastavimo da ređamo pobede, pogotovo što je derbi blizu i da bismo u što boljem raspoloženju dočekali tu utakmicu. Želimo da se približimo rivalu i nema bolje šanse od derbija. To nam je šansa da se uključimo u trku".

Crno-beli pre derbija očekuje prolećna premijera u Humskoj, u petak dočekuje novosadski Proleter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: