Goran Zakarić: Sve dolazi na svoje mesto, bez euforije do cilja

Goran Zakarić je ušao u Humsku na mala vrata, ali se brzo nametnuo kao jedan od nosilaca igre Partizana.

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.02.2019.

10:18

Goran Zakarić: Sve dolazi na svoje mesto, bez euforije do cilja
Foto: Starsport

Na startu prolećnog dela sezone bio je jedan od najboljih pojedinaca u pobedi nad Bačkom, postigavši gol za konačnih 3:0.

"Dobro smo otvorili utakmicu i mnogo nam je značilo što smo dali gol u ranoj fazi. Bilo je još šansi pored ova tri gola, ali ono što je najvažnije jeste da smo mi odigrali jednu dobru utakmicu i da je ovo put kojim trebamo ići u nastavku, a greške koje uvidimo i koje su bile ispravljati", rekao je Zakarić.

Seriju golova je otvorio Nemanj Nikolić u sedmom minutu, dok je vođstvo duplirao Rikardo Gomeš u 56.

"Mi smo znali i ranije da odigramo nekoliko utakmica sa dva špica, s tim što je to danas izgledalo odlično i naravno da smo zadovoljni zbog toga. Mislim da stvari polako dolaze na svoje mesto. Pripreme su period kada se ekipa treba spremiti što bolje fizički i taktički, a mislim da smo mi to danas pokazali tokom cele utakmice".
Foto: Starsport
"Rekao bih da smo upravo ispunili sve što je šef tražio od nas. Tokom priprema to nekad nije izgledalo najbolje, ali to je sve period uigravanja. Najvažnije je da smo danas pobedili i odigrali dobro utakmicu", dodaje Zakarić.

Po izlasku Tošića i ulasku Enakea, Zakarić je promenio poziciju na terenu i odmah postigao gol.

"Kada je Toške izašao vratili smo se u formaciju koju smo igrali češće. Prešao sam levo, iskoristili smo još jednu kontru gde je Nikolić dodao do mene i zabio sam gol za konačnih tri nula. Zasluga cele ekipe, jer smo stvarno odigrali odličnu utakmicu",
podvlači Zakarić.

Šta dalje?

"Ići ovim putem, ispravljati greške u hodu i truditi se da timskim radom svaku utakmicu dobijemo. To je recept, bez preterane euforije do cilja".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: