Jokić: Vučević je moj zemljak, tražiću od Majka da igram pleja

Nikola Jokić pričao je sa prestižnim američkim novinarom Vikom Lombardijem uoči svog nastupa na Ol-staru u Šarlotu.

Izvor: AK

Subota, 16.02.2019.

21:00

Jokić: Vučević je moj zemljak, tražiću od Majka da igram pleja
Foto: EPA/LARRY W. SMITH

Jokić je drugi put na Ol-star vikendu, ali će prvi put nastupiti u meču svih zvezda.

"Nema tenzije. Svi su prijatelji, svi su super. Posle ćemo verovatno početi da jurimo jedni druge. Sjajno smo počeli sezonu i nastavili u tom ritmu pa sada imamo prilično dobar skor. Imamo težak raspored do kraja, svih 25 utakmica", kaže srpski centar.

Jokić oseća razliku u odnosu javnosti i ostalih igrača prema njemu u Šarlotu u odnosu na Ol-star u Nju Orleansu 2017.

"Da, oseća se razlika. Tada sam bio druga godina u ligi, niko me nije znao. Sada je malo drugačije. Pamtiću ovo celog života, i moja porodica će".

Jokić uživa u Šarlotu među najboljim igračima sveta, a pre svega komunicirao je sa Nikolom Vučevićem.

"On je moj zemljak. Super je biti među svim ovim momcima. Mislim da smo svi zaslužili. Nikad nisam igrao pa ću pokšati da se uklopim i pokušati da uradim ono što obično činim". To znači da će možda biti i plejmejker.

"Definitivno. Moraću da popričam sa Majkom (trener Budenholzer) o tome. Mora nešto da uradi u vezi s tim. Volim da pozivam napade i sve to".

Jokić će igrati u ekipi Janisa Adetokumba.

"Igrali smo jednom jedan protiv drugog u reprezentaciji. On je izuzetno talentovan, snažan, vodi odličan tim. Drago mi je što me on izabrao".

Nagetsi će ove sezone konačno igrati plej-of, ali se već spekuliše i o napadu na završnicu.

"Ako budemo tako razmišljali izgubićemo sto odsto. Moramo da se takmičimo, tako moramo da razmišljamo. Ako budemo mislili da ćemo pobediti lako ili da moramo pobediti, imaćemo problem jer će protivnik biti 100% spreman".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: