Kaljari "okrenuo" Mlekadžije

Fudbaleri Kaljarija savladali su Parmu na svom stadionu u okviru 24. kola italijanske Serije A.

Izvor: SN

Subota, 16.02.2019.

20:13

Kaljari
Photo by Enrico Locci/Getty Images

Viđena je zaista interesantna fudbalska predstava na "Sardenja Areni" u Kaljariju, a učesnici su bili upravo domaća ekipa Kaljarija i Parma.

Kaljari je odlično počeo meč, imao inicijativu, ali je ipak Parma stigla do prvog gola i to preko Juraja Kucke u 40. minutu utakmice.

Očigledno je Rolando Maran dobro "prodrmao" svoje izabranike u svlačionici, pošto na terenu izgledali bolje i pre svega skoncentrisanije. Od ukupno 200 dodavanja, 142 su bila precizna i imali su čak 11 startova, od čega su četiri sankcionisana žutim kartonom.

Leonardo Pavoleti je bio jedan od tih igrača koji su "požuteli" zbog učestalih prekršaja, ali se on ipak u ovom duelu istakao po nečemu drugom.

Pavoleti je bio strelac oba Kaljarijeva pogotka u drugom poluvremenu, tačnije u razmaku od 20 minuta. Prvi gol je Pavoleti postigao u 65. minutu, zatim je u 78. dobio žuti karton, da bi u 85. minutu postigao konačnih 2:1.

Kaljari je nakon pobede preskočio Spal i sada je 14. na tabeli, dok je Parma dve pozicije iznad.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: