Jovanović: Ovo je trenutni maksimum FMP-a

Trener košarkaša FMP Vladimir Jovanović rekao je posla poraza u polufinalu Kupa da je to trenutni maksimim njegovog tima.

Izvor: B92

Subota, 16.02.2019.

19:58

Jovanović: Ovo je trenutni maksimum FMP-a
Foto: Starsport

Tim iz Železnika je poražen od Partizana 83:71 u niškom Čairu.

"Partizan je bio apsolutni favorit na ovom meču. Mi smo imali želju da udjemo u neizvesnu završnicu i da utakmicu učinimo dramatičnom. Nije nam pošlo za rukom ovog puta. Moramo što pre da zaboravimo ovo i da se okrenemo narednom protivniku i da pokušamo da se što bolje spremimo za izazove koje nas očekuju", rekao je Jovanović.

Igrač FMP-a Stefan Pot rekao je da su se on i njegovi saigrači borili, dali svoj maksimum, ali ovoga puta to nije bilo dovoljno za pobedu.

"Protiv ovakvog protivnika moraš da budeš fokusiran 40 minuta da bi pobedio, a mi smo pravili greške u nekim momentima",
izjavio je Pot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: