Milojević: Zvezda u prolećni deo kreće od nule

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju prvi meč u nastavku Superlige i to protiv ekipe Vojvodine.

Izvor: B92

Petak, 15.02.2019.

14:18

Milojević: Zvezda u prolećni deo kreće od nule
Foto:Starsport

Trener Vladan Milojević je poručio da njegov tim u nastavku takmičenja kreće od nule i da ni na trenutak ne razmišlja o prednosti koju ima.

"Ulazimo u ciljnu ravninu, a godinu ćemo otvoriti susretom koji nosi epitet derbija. Vojvodina je odlična ekipa i plasman na tabeli ne oslikava pravi kvalitet Novosađana. Angažmanom Mitoševića i Matića pojačali su konkurenciju u napadu i pokušali da poprave efikasnost. Predvodi ih mladi kolega Krivokapić koji ima sjajnu perspektivu i smatram da je on pravi izbor za to mesto", rekao je Milojević.

Posle dvomesečne pauze, crveno-beli u nastavak sezone ulaze sa devet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Radnički iz Niša, a 15 od "večitog" rivala Partizana. Vojvodina je uoči 22. kola osma na tabeli sa 28 bodova.

"Krećemo od nule. Za nas protiv Vojvodine počinje nova takmičarska godina i ni trenutak ne razmišljamo o prednosti. Očekuje nas niz izazova na dva fronta, a ovom prilikom pozvao bih sve navijače da nas podrže u što većem broju", rekao je Milojević.

Govoreći o pojačanjima u zimskom prelaznom roku, trener Crvene zvezde je naveo da su se novajlije odlično uklopile i da deo zasluga za to pripada i "starosedeocima koji su ih sjajno prihvatili".

"Ovaj prelazni rok prvi je u kojem smo mogli da gledamo korak više i kreiramo tim za budućnost. Ovi igrači zalog su za više od jedne sezone. Svi će dobiti priliku da se nametnu i dokažu, a ocene nećemo donositi posle samo jedne utakmice ili poluvremena", obećao je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: