Bufon: Savršen kraj bi bio da osvojim trofej Lige šampiona

Golman PSŽ-a, Đanluiđi Bufon, govorio je o jedinom trofeju koji mu u karijeri nedostaje i koliko bi mu to značilo za kraj jedne veličanstvene karijere.

Izvor: SN

Utorak, 12.02.2019.

13:22

Bufon: Savršen kraj bi bio da osvojim trofej Lige šampiona
Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images

U razgovoru pred utakmicu nokaut faze Lige šampiona između Pari Sen Žermena i Mančester junajteda, čuveni italijanski golman se okrenuo jedinom trofeju koji mu u karijeri nedostaje.

"Za mene, Liga šampiona će uvek biti najviši rang, najbolje takmičenje na kom mogu da zaigram. Zahvalan sam Ligi šampiona za svaku emociju koju mi je pružila i voleo bih da imam priliku da je osvojim, pošto bi to bio savršen kraj moje karijere", rekao je Đanluiđi Bufon.

Očekuje se da Bufon bude starter u prvoj utakmici na "Old Trafordu" , koja će se igrati u utorak od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: