Trener Dinama: Da se srpski sportisti osećaju dobro u Hrvatskoj

Trener fudbalera zagrebačkog Dinama, Nenad Bjelica, osudio je napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu i poželeo da se takve stvari više nikada ne dogode.

Izvor: SN

Utorak, 12.02.2019.

12:44

Trener Dinama: Da se srpski sportisti osećaju dobro u Hrvatskoj
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

U razgovoru za Sportklub u Hrvatskoj, trener Dinama Nenad Bjelica, govorio je o prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, a takođe se dotakao i skandala koji se pre nekoliko dana dogodio u Splitu, gde su napadnuti vaterpolisti Crvene zvezde.

"Apsolutno sramotno, moramo osuditi takve događaje gde god da se dogode. Ovaj put se dogodilo u Splitu, a moglo se bilo gde dogoditi, apsolutno treba takve incidente maksimalno kažnjavati da se ne bi ponavljali. Mislim da treba reći da su hrvatski sportisti i srpski sportisti i u vreme rata imali dobre odnose, solidne odnose, isto tako i u ovom posleratnom periodu, a o tome dovoljno govore i regionalna liga u vaterpolu i u košarci. Tako da, s druge strane pokazujemo da to može i ovakve događaje moramo maksimalno osuditi, a vidim da su i hrvatska država kao i svi ljudi u hrvatskom sportu ovo osudili i ja jedino isto mogu samo osuditi i poželeti svima nama da ovakvih nemilih scena više ne bude, da se srpski sportisti u Hrvatskoj dobro osećaju, a isto tako hrvatski u Srbiji." rekao je Nenad Bjelica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: