Ivanić: Spreman sam za dres velikog kluba kao što je Zvezda

Novo pojačanje Crvene zvezde Mirko Ivanić, kaže da je u redove crveno-belih prešao jer želi iskorak u karijeri.

Izvor: J.L.

Ponedeljak, 11.02.2019.

14:42

Ivanić: Spreman sam za dres velikog kluba kao što je Zvezda
Foto:Starsport

"Srećan što sam zadužio dres velikog kluba. Jedva čekam da se pridružim saigračima, da se polako uklopim u ekipu i da se naviknem na zahteve stručnog štaba. Ne mogu da dočekam prvu utakmicu", istakao je Ivanić na predstavljanju na stadionu "Rajko Mitić".

Dosadašnji fudbaler BATE Borisova potpisao je ugovor na tri i po godine sa Crvenom zvezdom, a u novom klubu nosiće dres sa brojem osam.

Ivanić je otkrio koji je bio presudni faktor za prelazak u Ljutice Bogdana: "Presudilo je to što sam želeo iskorak u karijeri. Uvek sam se vodio time da je bitno izabrati pravi trenutak za taj korak, isto kao što je bilo kada samo otišao u BATE. Tada sam bio spreman za to, sada sam isto tako spreman da nosim grb ovako velikog kluba".

Ofanzivni vezista je prošao pripreme s bivšim klubom i spreman je za sve izazove sa Crvenom zvezdom u domaćem prvenstvu i Kupu Srbije.

"Spreman sam da debitujem. Osećam pozitivan pritisak zbog transfera, poznat mi je taj osećaj i sigurno ću znati da se izborim i da se nosim sa velikim očekivanjima... Na šefu je da odluči na kojoj poziciji u veznom redu ću igrati, videćemo. Meni je najbitnije da igram, da se priključim ekipi i uklopim što pre. Na meni je da radim i da čekam šansu", rekao je Ivanić.

Sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rekao je da veruje da će Ivanić biti ogromno pojačanje za crveno-bele:

"Mirko Ivanić je naše poslednje zimsko pojačanje. Svi koji volimo fudbal dosta dobro ga poznajemo. Dobili smo igrača u najboljim fudbalskim godinama koji može da pokriva više pozicija u veznom redu. Ima veliko iskustvo igranja u Evropi, verujem da će biti ogromno pojačanje i da će doneti dosta uspeha Crvenoj zvezdi", rekao je Mrkela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: