Karager: Čelsi je postao Arsenal

Nekadašnji kapiten Liverpula Džejmi Karager nije imao milosti prema fudbalerima Čelsija nakon šokantnog poraza od Mančester Sitija na gostujućem terenu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 11.02.2019.

08:29

Karager: Čelsi je postao Arsenal
Foto: Getty Images

Mančester Siti je pregazio Čelsi rezulatom 6:0 u nedeljnom okršaju na Etihadu, a nekadašnji fudbaler Liverpula, a sada komentator i analitičar, Karager nije štedeo igrače "Plavaca" nakon jedne katastrofalne partije.

Menadžer Čelsija Maurisio Sari govorio je o poteškoćama koje ima da motiviše svoje fudbalere, a Karager je iskoristio tu priliku da ih uporedi sa Arsenalom, koji je pod komandom Arsena Vengera u proteklim godinama gubio velike mečeve ogromnom razlikom.

"Siti je fantastičan tokom čitave sezone, ali Čelsi je danas bio užasan. Tek smo na polovini prve Sarijeve sezone u Čelsiju, a najgore što mogu da kažem jeste da je uspeo Čelsi da pretvori u Arsenal. Arsenal je godinama bio maltretiran u gostima jer je bio isuviše slab. To već nismo mogli da kažemo za Čelsi u prošlosti, ali ovaj tim izgleda veoma slabo. Prvi gol su primili nakon kriminalne reakcije Markosa Alonsa. Isuviše je ležerno počeo tako jednu važnu utakmicu, uopšte nije bio fokusiran", rekao je Karager.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: